Residència "Conxita Valls"


La Residència i Centre de Dia Conxita Valls va obrir les seves portes a finals de 2005 i és gestionada per Assistencial Rubí S.L.L. empresa del grup Rubí Social. Està ubicada als afores de Rubí, en un entorn únic envoltat de natura i a només cinc minuts del centre del municipi. Aquesta ubicació ens permet oferir la tranquil·litat de l'entorn rural i la comoditat que ens ofereix la proximitat a tots els serveis


Serveis específics


En nostre personal vetlla pel benestar de l'usuari durant tota la seva estada al centre i des de les diverses disciplines: auxiliars d'infermeria i geriatria, metges, serveis d'infermeria, terapeutes ocupacionals, psicòlegs, educadors i treballadors socials, fisioterapeutes, així com serveis de bugaderia, perruqueria, podologia, transport adapotat, acompanyament, atenció i neteja domiciliaria i cuina pròpia.

Àrea sanitària

Consulta mèdica i d’infermeria on es realitzen les visites i cures necessàries. Servei de farmaciola i de preparació i administració de medicament.

Àrea social

Realització d’activitats terapèutiques, lúdiques i d’oci: gimnàstica grual, exercicis de psicomotricitat, bingo, estimulació cognitiva, musicoteràpia, taller de cuina, sortides a la comunitat, taller de costura, taller de cinema, celebració de festes populars,…

Restauració

Cuina pròpia amb menús modificats setmanalment, ajustat a les kilocalories i nutrients exigits segons la normativa. Respectant sempre els gustos, desitjos, al·lèrgies i intoleràncies dels usuaris i proposant un menú alternatiu en cada àpat.

Comunicació emocional

Es realitzen sessions formatives i monogràfics orientatius a familiars i interessats sobre temàtiques d’interès i sota demanda de les mateixes famílies. A l’hora, es realitzen grups d’acollida per donar la benvinguda i realitzar suport emocional durant l’arribada al centre.

Assitència i supervisió

Assistència i supervisió en els àpats i en les transferència. Suport en els aixecaments i allitaments respectant en tot moment els hàbits i pors de les persones que atenem seguint el model d’Atenció Centrada en la Persona.

Fisioteràpia i rehabilitació

Estem dotats d’una sala especialitzada en fisioteràpia que permet realitzar un tractament i rehabilitació acurat i individualitat a través de tots els instruments necessaris per al desenvolupament


Instal·lacions


El centre està estructurat amb una planta baixa amb gimnàs i sala de fisioteràpia, perruqueria i bugaderia. Primer pis que consta de dues grans sales d’estar dotades de butaques reclinables i televisions d’última tecnologia. Grans taules on poder fer activitats de tot tipus de forma confortable. Cuina i Menjador, Infermeria, habitacions i banys geriàtrics. Segon pis, habitacions i banys geriàtrics.

Habitacions individuals o dobles amb bany adaptat

Consultori mèdic i d’infermeria

Sala de visites

Sala de fisioteràpia

Sistema de climatització i renovació d’aire

Cuina pròpia

Terrassa exterior

Perruqueria

Recepció i punt d’atenció al resident i familiars

Salons socials adaptat per a realitzar activitats

Jardí i hort exterior

Bugaderia


Ubicació i horaris


Horaris


  • Oferim els nostres serveis a nivell residencial les 24 hores del dia i 365 dies l'any.
  • El servei de centre de dia s'ofereix entre les 8h i les 20h, de dilluns a diumenge.
  • L'horari de visites pels familiars és de 10 a 20 hores. Per motius d'organització del servei, entre les 13:30 i les 15:30 l'accés al menjador està limitat a usuaris del servei.

Com arribar


  • En cotxe des de Rubí: Direcció Castellnou a través de l'avinguda Cova Solera i seguidament agafar l'avinguda de Can Sucarrats a la dreta fins a la Carretera de Rubí a Ullastrell, aproximadament a uns 1.5 km el centre es troba a mà dreta.
  • En transport públic: autobusos urbans línia 3 (Estació-Rubí+D / Castellnou). La parada "Conxita Valls" es troba just a la porta del centre.

RESIDÈNCIA "COXITA VALLS"


Ctra. de Rubi 94-98,
08191 Rubí, Barcelona
Tel: 936 97 50 49
cvalls@rubisocial.cat

Més informació i ajuts


La Residència i centre de dia Conxita Valls és un centre concertat amb la Generalitat de Catalunya. Disposem de 25 places en règim de concert a les que poden accedir aquells usuaris que tinguin tramitada la Llei de dependència. Per altre banda també acull usuaris en règim privat que compleixin els requisits necessaris per rebre una prestació econòmica vinculada a residència.

Aquells usuaris que no tinguin tramitat cap ajut podran demanar orientació a la treballadora social del centre que els informarà de les subvencions disponibles i els assessorarà en els tràmits a realitzar.

Sol·licitar més informació