El cel de Rubí


La Residència i Centre de Dia El cel de Rubí va obrir les seves portes a finals de 1993 i és gestionada per El Cel de Rubí S.L. empresa del grup Rubí Social. Està ubicada al centre del municipi de Rubí, just davant del parc de ca n'Oriol. Aquesta ubicació ens permet combinar els avantatges de ser a cinc minuts del centre, amb una bona combinació de transport públic i fàcil accés caminant, amb la tranquil·litat de l'entorn del parc i la facilitat d'aparcament de la zona.


Serveis específics


En nostre personal vetlla pel benestar de l'usuari durant tota la seva estada al centre i des de les diverses disciplines: auxiliars d'infermeria i geriatria, metges, serveis d'infermeria, terapeutes ocupacionals, psicòlegs, educadors i treballadors socials, fisioterapeutes, així com serveis de bugaderia, perruqueria, podologia, transport adaptat, acompanyament, atenció i neteja domiciliaria i cuina pròpia.

Àrea sanitària

Consulta mèdica i d’infermeria on es realitzen les visites i cures necessàries. Servei de farmaciola i de preparació i administració de medicament.

Àrea social

Realització d’activitats terapèutiques, lúdiques i d’oci: gimnàstica grupal, exercicis de psicomotricitat, bingo, estimulació cognitiva, musicoteràpia, taller de cuina, sortides a la comunitat, taller de costura, taller de cinema, celebració de festes populars,…

Restauració

Cuina pròpia amb menús modificats setmanalment, ajustat a les kilocalories i nutrients exigits segons la normativa. Respectant sempre els gustos, desitjos, al·lèrgies i intoleràncies dels usuaris i proposant un menú alternatiu en cada àpat.

Comunicació emocional

Es realitzen sessions formatives i monogràfics orientatius a familiars i interessats sobre temàtiques d’interès i sota demanda de les mateixes famílies. A l’hora, es realitzen grups d’acollida per donar la benvinguda i realitzar suport emocional durant l’arribada al centre.

Sala multisesorial

Disposem d’una sala multisensorial “Snoezelen” on realitzem intervencions amb els usuaris per tal de proporcionar a les persones estímuls sensorials que facilitin una sensació de benestar a partir de l’estimulació o relaxació, segons els objectius de cada individu.

Fisioteràpia i rehabilitació

Estem dotats d’una sala especialitzada en fisioteràpia que permet realitzar un tractament i rehabilitació acurat i individualitat a través de tots els instruments necessaris per al desenvolupament


Instal·lacions


El centre està ubicat a la planta baixa de l'edifici, i consta dde dues grans sales d’estar dotades de butaques reclinables i televisions d’última tecnologia. Grans taules on poder fer activitats de tot tipus de forma confortable. Cuina i Menjador, sala de visites, sala Multisensorial, sala de fisioteràpia, infermeria, perruqueria, bugaderia habitacions i banys geriàtrics.

Habitacions individuals o dobles amb bany adaptat

Consultori mèdic i d’infermeria

visits-icon-blue

Sala de visites

diagnostic-icon-blue

Sala de fisioteràpia

Sistema de climatització i renovació d’aire

Cuina pròpia

Terrassa exterior

scisor-icon-blue

Perruqueria

Recepció i punt d’atenció al resident i familiars

Salons socials adaptat per a realitzar activitats

Sala Multisensorial “Snoezelen”

Bugaderia


Ubicació i horaris


Horaris


  • Oferim els nostres serveis a nivell residencial les 24 hores del dia i 365 dies l'any.
  • El servei de centre de dia s'ofereix entre les 8h i les 20h, de dilluns a diumenge.
  • L'horari de visites pels familiars és de 10 a 20 hores. Per motius d'organització del servei, entre les 13:30 i les 15:30 l'accés al menjador està limitat a usuaris del servei.
  • El Servei d'atenció a domicili en cas d'urgència es pot donar d'alta en menys de 24h i s'adapta a les necessitats de l'usuari.

Com arribar


  • En cotxe des de Sant Cugat: Direcció Carretera de Rubí, tot recte cap a l'avinguda de l'Estatut. Un cop passat el parc de Ca n'Oriol a mà esquerra.
  • En cotxe des de Terrassa: A la rotonda d'entrada a Rubí direcció Carretera de Rubí, tot recte, just abans del parc de Ca n'Oriol a mà dreta.
  • En transport públic: autobusos urbans línies 2, 4 i 5 (veure recorreguts a http://www.rubibus.com).

RESIDÈNCIA "El CEL DE RUBÍ"


Av. de l’Estatut, 119,
08191 Rubí, Barcelona
Tel: 935 88 20 24
elcel@rubisocial.cat

Més informació i ajuts


La Residència i centre de dia El cel de Rubí és un centre col·laborador amb la Generalitat de Catalunya. Disposem de 17 places en règim de col·laboració a les que poden accedir aquells usuaris que tinguin tramitada la Llei de dependència. Per altra banda també acull usuaris en règim privat que compleixin els requisits necessaris per rebre una prestació vinculada a residència.

Aquells usuaris que no tinguin tramitat cap ajut podran demanar orientació a la treballadora social del centre que els informarà de les subvencions disponibles i els assessorarà en els tràmits a realitzar.

Sol·licitar més informació